Antena 3 Actualitate Raluca Prună: 20 de zile de libertate pentru oricâte cărți ar scrie deținutul în închisoare

Raluca Prună: 20 de zile de libertate pentru oricâte cărți ar scrie deținutul în închisoare

23 Iun 2016   •   09:20
Raluca Prună: 20 de zile de libertate pentru oricâte cărți ar scrie deținutul în închisoare
Sursa foto: Foto: Facebook.com

Raluca Prună a declarat miercuri, într-un interviu pentru Hotnews, că săptămâna viitoare guvernul va emite o ordonanță de urgență prin care se va stabili ca detinuții sa beneficieze de 20 de zile de libertate oricâte cărți ar scrie în penitenciar. Raluca Pruna spune că astfel se va reveni la textul propus inițial de guvernul Victor Ponta pentru modificare Legii 254/2013.

"20 de zile pentru că așa a dorit Guvernul Ponta, care a făcut aceasta propunere la acel moment și care sunt sigură că a făcut o dezbatere publică ampla", a spus Raluca Prună, potrivit hotnews.ro.

"Deja înainte de intervenția guvernamentală din februarie, erau penitenciare ca cel de la Iași, unde s-au scris numai două lucrări și penitenciare ca cel de la Rahova, unde s-au scris peste 150. Deci, ținea pana la urma și de managementul mai riguros sau mai puțin riguros. Tot saptamana viitoare, pe 29, o sa vin cu OUG pentru ca altfel nu se poate prin care sa reglementez acest lucru", a mai spus Raluca Prună.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close