Antena 3 CNN Actualitate Raluca Prună, reacție la protestele magistraților: "Politica salarială se face de către Ministerul Muncii”

Raluca Prună, reacție la protestele magistraților: "Politica salarială se face de către Ministerul Muncii”

Raluca Prună, reacție la protestele magistraților: "Politica salarială se face de către Ministerul Muncii”
Sursa foto: Foto: Raluca Pruna/Facebook
12 Sep 2016   •   20:31

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, susţine că a luat act de informaţiile din presă privind protestele de la nivelul unor instanţe şi că va lua legătura cu ministrul Muncii pentru a se discuta cu cei aflaţi în grevă despre revendicările lor.

"Politica salarială se face de către Ministerul Muncii. Iau act de informaţiile din presă cu privire la proteste la nivelul instanţelor. Voi lua legătura cu ministrul Muncii pentru ca ministerul să discute cu cei aflaţi în protest despre revendicările lor", a declarat, luni, pentru Agerpres, ministrul Raluca Prună.

Potrivit informaţiilor transmise de Parchetul General către Ministerul Justiţiei, până în prezent, la nivelul parchetelor niciun magistrat nu se află în grevă.

Luni, la mai multe instanţe din ţară, printre care cele din judeţele Dolj, Vâlcea, Neamţ şi Mureş, s-au anunţat proteste, cerându-se demisia ministrului Justiţiei şi solicitându-se Guvernului să se pună în executare hotărârile judecătoreşti privind salarizarea.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close