Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situatie. Bărbatul care a furat pistolul femeii jandarm își retrage contestația de a rămâne în libertate

Răsturnare de situatie. Bărbatul care a furat pistolul femeii jandarm își retrage contestația de a rămâne în libertate

Răsturnare de situatie. Bărbatul care a furat pistolul femeii jandarm își retrage contestația de a rămâne în libertate
22 Aug 2018   •   10:12

Protestatarul care a lovit femeia jandarm şi a i-a furat arma în seara de 10 august şi-a retras cerea de a rămâne în libertate.

Initial, Dumitru Daniel a contestat măsura de arestare preventivă. Agresorul a fost identificat la câteva zile după protest şi i-a condus el însuşi pe poliţişti la locul în care a îngropat arma furată.

„Luni am condus organele de urmărire penală la locul în care pistolul a fost ascuns. A colaborat, a conștientizat gravitatea faptelor de care este acuzat. A fost dorința sa de a-și retrage contestația, cu consecința faptului că va sta 30 de zile arestat. Urmează să colaborăm în continuare cu ofițerii și procurorul de caz. Au sprijinul lui în identificarea altor persoane. Și eu și procurorul am întrebat de ce a sustras acel pistol. În învălmășeala respectivă, a observat la centura acelui jandarm acel pistol. A fost o acțiune de moment, nu doare bine gândită. Nu e un tip cu antecedente penale. Nu e un hoț de profesie. La momentul acela s-a făcut foarte multă vâlvă și orice om se teme de consecințele faptelor sale. A hotărât să adopte această atitudine corectă”, a declarat avocatul lui Dumitru Daniel. 

 

×
Subiecte în articol: jandarm Răsturnare de situație
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close