Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul criminalului din Oradea! Adrian Hladii nu s-a sinucis

Răsturnare de situaţie în cazul criminalului din Oradea! Adrian Hladii nu s-a sinucis

Răsturnare de situaţie în cazul criminalului din Oradea! Adrian Hladii nu s-a sinucis
24 Mar 2017   •   22:03

Medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii. Moartea acestuia a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară.

Bihon.ro scrie că provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.

Adrian Hladii voia să scape, nu să se sinucidă

Conform aceleeaşi surse reiese că în momentul în care mascaţii,alături de soţia suspectului, au intrat în imobil, Adrian Hladii se afla ascuns în dormitorul apartamentului. Uşa de la dormitor era blocată, iar soţia lui Hladii le-a transmis poliţiştilor că aceasta nu ar trebui să fie închisă. În încercarea de a scăpa, interlopul a ieşit pe geam şi, ţinându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior.

Panica de a fi prins, nu l-au făcut pe criminal să ia în calcul greutatea corpului său şi nici rana de la mâna stângă, motiv pentru care nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit planul de evadare şi a căzut de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază.

Cu toate că a fost resuscitat la faţa locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, bărbatul a murit.

×
Subiecte în articol: Răsturnare de situație
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close