Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare în complexul comercial Europa din Capitală

Razie de amploare în complexul comercial Europa din Capitală

 Razie de amploare în complexul comercial Europa din Capitală
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Mar 2011   •   09:05

Inspectorii Gărzii Financiare şi poliţiştii au descins în complexul comercial Europa de la marginea Capitalei. La acţiune participă forţe impresionante de ordine- poliţişti şi jandarmi. Acţiunea este organizată pe linia infracţionalităţii economice. Aceasta nu este singura razie în desfăşurare. La această oră, este verificat şi un depozit de mărfuri nealimentare din zona Colentina.

Întreaga zonă din jurul complexului Europa a fost încercuită, astfel încât comercianţii să nu poată părăsi zona, informează reporterul Antena 3. Inspectorii de la Garda Financiară au intrat deja în mai multe spaţii comerciale pentru a efectua controale şi au sigilat sute de depozite cu mãrfuri. 

O mare parte dintre spaţiile comerciale au fost găsite închise de autorităţi. Inspectorii dispun însă de un mandat care le permite să confişte marfa comercianţilor până la soluţionarea cazului.

În plus, spaţiul aerian aflat deasupra Complexului "Europa" este survolat de un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor.



Duminică, o razie de anvergură a avut loc şi în Piaţa Obor din Capitală. Inspectorii Gărzii Financiare au găsit nereguli în ceea ce priveşte casele de marcat.Zeci de tone de peşte fără acte de provenienţă au fost confiscate de inspectorii Gărzii Financiare.

În plus, 22 de TIR-uri cu marfă de contrabandă au fost verificate de comisarii Gărzii Financiare Ilfov. Marfa fără acte de provenienţă a fost confiscată.

 





×
Subiecte în articol: centru comercial Capitală
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close