Reacţia Corinei Creţu după scandalul privind presupusa ei relaţie cu Colin Powell

de S.T.    |    03 Aug 2013   •   12:30
Reacţia Corinei Creţu după scandalul privind presupusa ei relaţie cu Colin Powell  Foto: corinacretu.wordpress.com
Fostul secretar de stat american Colin Powell a avut o relaţie intimă cu europarlamentarul Corina Creţu, potrivit unui hacker care a spart conturile de mail ale oficialului american.

Chiar dacă Powell neagă că ar fi fost implicat într-o relaţie intimă cu europarlamentarul român, din e-mailurile personale ale celor doi, postate de hackerul a cărui identitate nu e cunoscută, reiese cu totul altceva.

Europarlamentarul Corina Creţu a reacţionat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, vizavi de acest scandal.

Ea a catalogat drept ''un abuz'' folosirea publică de către unele site-uri a pozelor sale.

''Unele site-uri din ţară publică fotografii care - reamintesc opiniei publice - au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele dintre aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte 'corespondenţa mea cu Colin Powell', pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională. Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obţinute prin violarea corespondenţei şi care îmi încalcă dreptul elementar la viaţă privată'', spune Corina Creţu.

Parteneri
x close