Antena 3 CNN Actualitate Reacția managerului Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, după ce a fost condamnată definitiv pentru luare de mită

Reacția managerului Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, după ce a fost condamnată definitiv pentru luare de mită

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, care a fost condamnată, vineri, definitiv într-un dosar de luare de mită, reacționează după sentință: „Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca și până acum”.

Reacția managerului Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, după ce a fost condamnată definitiv pentru luare de mită
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    20 Noi 2020   •   17:30

„Am luat act de decizia justiției, sigur cu tristețe. Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca și până acum, cu aceeași implicare în momentele acestea de pandemie”, a mai transmis Carmen Dorobăţ, potrivit Mediafax.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi a fost condamnat vineri definitiv într-un dosar de luare de mită, magistraţii Curţii de Apel păstrând condamnarea de 3 ani cu suspendare, din prima instanţă. Au modificat însă pedeapsa complementară. Dacă în primă instanţă medicul nu avea voie nici să predea şi nici să deţină o funcţie publică, acum i-a fost interzis doar să predea într-o instituţie de învăţământ, fie ea privată sau publică, timp de 5 ani.

La rândul său, Gheorghe Dorobăţ, soțul managerului, a fost condamnat şi el în primă instanţă, tot cu suspendare la 2 ani şi 3 luni de închisoare. Pedeapsa a fost menţinută. Nici acesta nu are voie să predea. Lui Gheorghe Dorobăţ i se interzice şi exercitarea unei funcţii publice.

Cei doi soţi au fost condamnaţi pentru luare de mită, într-un dosar trimis în judecată de DNA Iaşi, în urma unui flagrant ce a avut loc la începutul anului 2015. Carmen Dorobăţ a fost acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor.

×
Subiecte în articol: Carmen Dorobăț
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close