Antena 3 Actualitate Reacții după anunțul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: „Mulțumiri pentru modul în care atâtea decenii a reprezentat și slujit România!”

Reacții după anunțul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: „Mulțumiri pentru modul în care atâtea decenii a reprezentat și slujit România!”

de S.T.    |    01 Aug 2016   •   20:45
Reacții după anunțul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: „Mulțumiri pentru modul în care atâtea decenii a reprezentat și slujit România!”

„Condoleanțe Majestății Sale Regele Mihai și tuturor membrilor Familiei Regale!”, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook după anunțul decesului Reginei Ana.

„Mulțumiri pentru modul în care atâtea decenii a reprezentat și slujit România!”, a adăugat el.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția, a anunțat Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Conform tradiției Funeraliilor Regale din țara noastră, corpul neînsuflețit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, se arată în comunicat.

Ultimele Funeralii Regale din țara noastră au avut loc la 24 iulie 1938, când Regina Maria a fost condusă pe ultimul drum. La dorința Regelui Mihai I, funeraliile Reginei Ana vor respecta tradiția înaintașelor Majestății Sale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close