Antena 3 CNN Actualitate Şefii Justiţiei refuză să vorbească despre dezvăluirile lui Mihai Gâdea

Şefii Justiţiei refuză să vorbească despre dezvăluirile lui Mihai Gâdea

Şefii Justiţiei refuză să vorbească despre dezvăluirile lui Mihai Gâdea
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2016   •   15:19
Şefii justiţiei refuză să vorbească despre dezvăluirile lui Mihai Gâdea. 
 
Şefa Înaltei Curţi, Livia Stanciu, spune că nu se poate pronunţa fără cunoască datele cazului, în timp de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii nu vrea să spună nimic despre Camelia Bogdan.
 
”Nu vă pot da un răspuns până nu cunosc eu datele exacte ale problemei, înțelegeți-mă, până ce nu știu dacă magistratul a fost la o conferință cum merg eu azi la INM, nu am și lăsați-mă să știu datele exacte și în raport de ele pot să dau un răspuns corect, astfel aș dovedi că nu sunt un magistrat în adevăratul sens al cuvântului (...) dacă aș avea datele problemei în față, să știu unde s-a adus, de cine a fost trimisă, prin intermediul CSM, așa aș putea să vă dau un răspuns clar, corect și concis”, a declarat președintele CSM, Livia Stanciu.
 
”Nu am ce să vă spun despre judecătoarea Camelia Bogdan”, a spus și președintele CSM, Mircea Aron.

Camelia Bogdan, magistratul care a dat sentinţa într-un timp record în dosarul Telepatia, a primit bani de la Ministerul Agriculturii, singura instituţie înregistrată ca parte vătamătă în proces, chiar în timp ce judeca acest caz.

Grupul de Investigaţii Politice a dezvăluit, la Sinteza zilei, documente în exclusivitate care demonstrează că magistratul a primit o sumă importantă de bani chiar înainte de a da sentinţa în acest dosar. La patru zile după ce a încasat banii, Camelia Bogdan l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de închisoare
.
 
 

×
Subiecte în articol: Camelia Bogdan livia stanciu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close