Antena 3 Actualitate Religie O icoană făcătoare de minuni din Grecia, adusă la Sibiu. Se crede că este "nefăcută de mână omenească"

O icoană făcătoare de minuni din Grecia, adusă la Sibiu. Se crede că este "nefăcută de mână omenească"

de Georgiana Adam    |    27 Mai 2022   •   15:37
O icoană făcătoare de minuni din Grecia, adusă la Sibiu. Se crede că este "nefăcută de mână omenească"
Sursa foto: Antena 3

Zeci de credincioşi au mers la biserica "Iacob Romanul" din Sibiu să se închine la racla cu inima Sfântului Luca al Crimeii. 

Este pentru prima dată când moaştele sfinte sunt aduse la Sibiu de la o mânăstire din Grecia, aşa că oamenii au fost nerăbdători să se roage pentru sănatate sau pentru pace.  

Tot din Grecia a fost adusă spre închinare şi o copie a Icoanei Maicii Domnului Prodromița, de la Sfântul Munte Athos, despre care se spune că are puteri tămăduitoare. 

Sfântul Luca al Crimeii a fost un medic chirurg care refuza să opereze fără o icoană a Maicii Domnului pe peretele din sala de operaţie. În a doua parte a vieţii, a devenit arhiereu. 

Icoana Maicii Domnului Prodromița este făcătoare de minuni şi se crede că este "nefăcută de mână omenească".

"Ultima minune pe care a săvârşit-o Icoana Prodromiţa este la un copil care s-a născut cu sindromul Down şi care, ca prin miracol, este extraordinar, a fost vindecat după ce părinţii s-au rugat două săptămâni la această icoană", spune preotul Cătălin Dumitrean.

Icoana Maicii Domnului de pe muntele Athos şi racla cu inima Sfântului Luca al Crimeii vor rămâne la Sibiu până pe 5 iunie.  

×
Subiecte în articol: icoana minuni Sibiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close