Antena 3 CNN Actualitate Revolta unui mare actor: Strada urlă, porcii rămâ!

Revolta unui mare actor: Strada urlă, porcii rămâ!

Revolta unui mare actor: Strada urlă, porcii rămâ!
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2015   •   22:08

Actorul Florin Zamfirescu a transmis un mesaj, pe contul său de Facebook, în care acuză lipsa de caracter a oamenilor care au condus ţara de la Revoluţie până în ziua de astăzi. 

 
Maestrul a recunoscut, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Subiectiv, la Antena 3, că, în opinia sa, nu a fost vorba despre un accident în clubul Colectiv.
 
"Vă daţi seama că a fost scris într-un moment dureros, după ce s-a întâmplat. Ştiţi că eu cred că ce s-a întâmplat la colectiv este primul atac? Noi nu am avut terorişti, bombe. Dar acei copii care au ars fără să ardă lemnul, gazele acelea toxice, mie îmi miroase a atac terorist. E foarte ciudat. Toţi ne învelim casele cu acel polistiren expandat. Cred că acela a fost acolo. Că artificiile cu flacără rece nu dau foc. Eu cred că trebuie nişte răspunsuri. Sună a atac terorist. 
 
În plus, Zamfirescu a adăugat că nu mai are încredere în nimeni, în perioada aceasta.
 
"Vreau să vă spun că, conform principiului "o mână spală pe alta", eu nu mai am încredere în nimeni în acest moment. Întâi ne-a fost fisurat patriotismul, până la ridiculizare. Suntem ridiculizaţi pentru patiotism, urmează să fim ridiculizaţi pentru că ne iubim părinţii."
 
Întrebat şi cine este "porcul" despre care vorbea în mesajul său, maestrul a explicat că acesta este hoţul prins furând.
 
"Porcul este cel care este prins furând. EADS a încetat, nu se mai vorbeşte nimic. Spunea cineva pe stradă, acum, că e posibil ca toţi cei închetaţi acum, care au luat milioane de euro, să fie nişte nevinovaţi. Eu aştept cu mare nerăbdare să văd ce face domnul Cioloş, dar sunt curios dacă agricultura română a mers mai bine cât timp dânsul a fost acolo, la Comisia Europeană."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close