Antena 3 CNN Actualitate România, sub zăpadă. Viscolul şi poleiul au făcut ravagii pe mai multe drumuri din ţară - VIDEO

România, sub zăpadă. Viscolul şi poleiul au făcut ravagii pe mai multe drumuri din ţară - VIDEO

România, sub zăpadă. Viscolul şi poleiul au făcut ravagii pe mai multe drumuri din ţară - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
18 Dec 2018   •   09:38

Ninsorile, viscolul şi poleiul fac ravagii pe drumurile în ţară. În judeţul Argeş un microbuz în care se aflau 20 de oameni printre care şi doi copii a ajuns în şant. Şoferul îi acuză pe drumari că nu au intervenit pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil. În microbuzul blocat în zăpadă erau şi doi copii. Revolta oamenilor era cu atât mai mare cu cât reprezentanţii de la Drumuri judeţene nu au intervenit. Cei care au rezolvat situaţia au fost primarii din comunele învecinate.

În Argeş a nins abundent, iar mai mulţi copaci s-au rupt sub greutatea zăpezii. În Piteşti un pom a distrus o maşină. Cad copaci şi pe Valea Oltului. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri recunosc că este situaţie fără precedent în ultimii ani. Traficul a fost întrerupt în mai multe rânduri. Pentru înlăturarea arborilor de pe şosea, au fost mobilizaţi drumarii şi pompierii din Sibiu.

Se intervine continuu pentru deszăpezire şi în Braşov. 70 de utilaje au fost scose din garaj şi s-au răspândit pestre 250 de tone de sare.
Situaţia continuă să fie gravă în zona Banatului. În Lugoj zeci de mii de oameni au rămas în întuneric şi fără apă potabilă, pentru că staţia de alimentare nu a mai putut funcţiona. În case, oamenii au stat la lumina lumânării.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close