Antena 3 CNN Actualitate Scandal la protestul pensionarilor de la Galaţi: Soţia lui Mircea Toader i-a ameninţat pe protestatari

Scandal la protestul pensionarilor de la Galaţi: Soţia lui Mircea Toader i-a ameninţat pe protestatari

Scandal la protestul pensionarilor de la Galaţi: Soţia lui Mircea Toader i-a ameninţat pe protestatari
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Dec 2010   •   11:36

Pensionarii gălăţeni au ieşit în stradă, să picheteze sediul PDL, revoltaţi că trebuie să plătească 5,5 la sută contribuţie de sănătate. Spiritele s-au încins atunci când a apărut în faţa pensionarilor soţia deputatulu PDL Mircea Toader.  Oamenii au huidut-o şi a fost necesară intervenţia jandarmilor.

Aproximativ 50 de persoane, membri ai unei asociaţii ale pensionarilor, protestează, vineri, în faţa sediului PDL Galaţi. Soţia liderului organizaţiei, Mircea Toader, de profesie avocată, i-a ameninţat pe manifestanţi că îi va da în judecată dacă vor continua să-i insulte soţul.

Pensionarii i-au strigat acesteia că nu reprezintă pe nimeni şi că ar trebui să plece de acolo, solicitând ca în faţa lor să vină chiar soţul ei, Mircea Toader.După ce avocata Domnica Toader a plecat, o delegaţie de trei pensionari a intrat la discuţii cu liderul PDL Galaţi.

Soţia lui Mircea Toader îi ameninţă pe protestatari


Deputatul Mircea Toader a explicat în direct la Antena 3 că protestul pensionarilor are loc în fiecare vineri la Galaţi. „Se întâmplă cam în fiecare vineri acţiunea asociaţiei de pensionari. (...) Ceea ce m-a deranjat este că folosesc epitete şi jigniri. Am stat de vorba de fiecare dată cu delegaţia. (...) Cei care conduc acţiunea se delimitează de asemenea injurii”, a precizat deputatul.

Despre implicarea soţiei în scandal, Mircea Toader a explicat că aceasta se afla întâmplător în vizită şi că a încercat să poarte o discuţie cu ei.

Toader: M-au deranjat epitetele şi  jignirile


Protestul la care iau parte aproximativ 50 de persoane a fost organizat de către mai multe asociaţii de pensionari nemulţumiţi de decizia Guvernului prin care, de la 1 ianuarie, persoanele care au pensii de peste 740 de lei vor plăti CASS de 5,5%.





 

×
Subiecte în articol: Mircea Toader protest pensionari scandal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close