Antena 3 CNN Actualitate Scandal la spitalul din Slatina, după ce un bebeluş a murit la naştere (VIDEO)

Scandal la spitalul din Slatina, după ce un bebeluş a murit la naştere (VIDEO)

Scandal la spitalul din Slatina, după ce un bebeluş a murit la naştere (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Iul 2010   •   09:42

Scandal la spitalul din Slatina. Aproape 40 de persoane s-au strâns în curtea spitalului duminică noapte, după ce o rudă de-a lor a pierdut copilul la naştere.

Familia fetei îi acuză acum pe medici de malpraxis şi spun că doctorul care trebuia să se ocupe de naştere a plecat mai multe ore din spital şi când s-a întors a fost prea târziu.

Se vorbeşte şi de o sumă de bani pe care familia ar fi dat-o medicului pentru ca naşterea să decurgă fără probleme. Când copilul a murit, medicul le-ar fi dat banii înapoi.

Doctorii susţin că imediat după naştere, copilul nu mai respira şi că au făcut tot ce le-a stat în puţinţă pentru a salva viaţa copilului.

Părinţii şi celelalte rude au dat buzna în spital. Ei spun că medicul care trebuia să se ocupe de operaţie este vinovat. "Ne-a cerut şi i-am dat 10 milioane înainte, când a băgat-o in sala de operaţie. Când a murit copilul, arunca cu banii înapoi pe noi", a declarat bunica bebeluşului.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă în acest caz. Părinţii copilului au făcut deja plângere la Poliţie. În funcţie de ancheta internă a spitalului, s-ar putea sesiza şi Colegiul Medicilor.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: malpraxis spital scandal bebelus deces nastere
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close