Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaş în familia lui Dan Adamescu. Învrăjbite de avere, rudele fostului milionar s-au ocolit la biserică

Scandal uriaş în familia lui Dan Adamescu. Învrăjbite de avere, rudele fostului milionar s-au ocolit la biserică

Scandal uriaş în familia lui Dan Adamescu. Învrăjbite de avere, rudele fostului milionar s-au ocolit la biserică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
04 Mar 2017   •   08:44

Scandal la parastasul de 40 de zile al afaceristului Dan Adamescu. Din cauza luptei pentru avere, rudele organizează două slujbe de pomenire. Familia omului de afaceri și ultima soție nu au vrut să se întâlnească nici macar la parastas. Fosta soție, cu care era în divorț când a murit, a organizat prima pomenire iar cea de-a doua va avea loc astăzi la Biserica preferată de Adamescu. 

Rudele fostului milionar nu s-au înţeles nici asupra parastasului, aşa că au organizat două pomeni. Sora lui Dan Adamescu a încercat să organizeze parastasul prima la biserica Domniţa Bălaşa. Văduva milionarului i-a luat-o însă înainte. 

Carmen Adamescu pregătise cele necesare deja, iar cei care au vrut să participe la pomană au trebuit să aleagă de partea cui vor merge. Următorul parastas va fi organizat de sora fostului milionar. 

Carmen Adamescu nu renunţă nici la lupta pentru averea defunctului .

Primul termen în procesul de divorţ va avea loc pe data de 8 martie, iar Carmen Adamescu vrea 20 de milioane de euro despăgubiri şi jumătatea din averea milionarului care era estimată la aproape o jumătate de milion de euro.

 

×
Subiecte în articol: dan adamescu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close