Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Sebi, copilul dispărut de cinci zile în Arad, crede că fiul ei a fost răpit

Mama lui Sebi, copilul dispărut de cinci zile în Arad, crede că fiul ei a fost răpit

Mama lui Sebastian Corbei, copilul în vârstă de şapte ani dispărut în Arad de mai bine de cinci zile, crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor.

Mama lui Sebi, copilul dispărut de cinci zile în Arad, crede că fiul ei a fost răpit
de Alin Tarnovschi    |    14 Ian 2021   •   14:20

Sebastian Ionel Corbei, Sebi - aşa cum era el cunoscut de prieteni şi rude, a dispărut sâmbătă, 9 ianuarie 2021, în zona localităţii Vânători din judeţul Arad.

De mai bine de cinci zile, băiatul este de negăsit, în ciuda eforturilor depuse de sute de oameni, pompieri, poliţişti şi voluntari care l-au căutat cu maşini, ATV-uri, bărci şi chiar cu un elicopter.

Mama lui Sebi a declarat că ea crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor: "Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el".

Căutările lui Sebi continuă şi astăzi, iar în zonă a ajuns şi un psiholog care va vorbi cu prietenii de joacă ai lui Sebi în speranţa că anchetatorii vor obţine mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat cu băiatul.

Sunați la 112 dacă l-ați văzut! Sebi a dispărut de acasă și este căutat de autorități

Sebi, băiatul de şapte ani din Vânători care a dispărut fără urmă

Până în prezent, poliţiştii, pompierii şi voluntarii implicaţi în acţiunile de căutare au reuşit să refacă parţial traseul pe care l-a urmat băiatul sâmbătă, la prânz, atunci când a fost văzut pentru ultima dată.

Astfel, la prânz, Sebi a ieşit afară la joacă, împreună cu doi prieteni. Cei trei copii au fost luaţi cu căruţa de un cioban şi duşi la o stână situată între localităţile Vânători şi Mişca, un lucru pe care copiii îl făceau des.

Sute de oameni continuă căutarea copilului de 7 ani dispărut la Arad

Ajunşi la stână, la un moment dat, Sebi s-ar fi îndepărtat de pritenii săi şi a mers în căutare de porumbele (fructe de pădure).

Din acel moment, nimeni nu l-a mai văzut pe Sebastian Corbei. Prietenii săi au crezut că acesta s-a întors singur acasă, aşa că nu au mers să îl caute.

Abia după câteva ore, familia lui Sebi a sesizat dispariţia acestuia şi a anunţat autorităţile.

×
Subiecte în articol: Arad Sebastian Corbei
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close