Antena 3 CNN Actualitate Sute de oameni continuă căutarea copilului de 7 ani dispărut la Arad

Sute de oameni continuă căutarea copilului de 7 ani dispărut la Arad

Sute de oameni îl caută pe băiatul din județul Arad dispărut în pădure. Camerele de termoviziune au fost aduse pentru a ușura căutarea, dar până acum copilul nu a fost găsit.

Sute de oameni continuă căutarea copilului de 7 ani dispărut la Arad
de Silvia Țigănilă    |    10 Ian 2021   •   10:47

Băiatul și cinci dintrei cei 12 frați ai săi munceau la o stână. Părinții au semnalat dispariția sâmbătă când și-au dat seama că băiatul nu a revenit acasă.

Pompierii voluntari din comuna Mişca şi Garda numărul 2 de intervenţie Chişineu Criş au plecat în căutarea lui, pe câmpurile din zona satului Vânători, care aparţine de comuna Mişca.

Zeci de oameni caută un copil de 7 ani din Arad, dispărut de acasă

Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță faptul că zeci de persoane participă la căutarea copilului dispărut la Vânători.

”Alături de colegii de la I.S.U. participă la acțiunea de căutare echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, 5 jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vărșand”, a spus Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Copil de 7 ani căutat de sute de oameni în pădure

×
Subiecte în articol: Arad padure
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close