Antena 3 CNN Actualitate Sunați la 112 dacă l-ați văzut! Sebi a dispărut de acasă și este căutat de autorități

Sunați la 112 dacă l-ați văzut! Sebi a dispărut de acasă și este căutat de autorități

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale M.A.I. efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători. 

Sunați la 112 dacă l-ați văzut! Sebi a dispărut de acasă și este căutat de autorități
de Silvia Țigănilă    |    10 Ian 2021   •   15:42

La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de unul dintre părinți că minorul, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, a plecat voluntar de la domiciliu la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.  

Zeci de oameni îl caută pe băiatul dispărut

Minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. 

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 km2.

L-ați văzut? Sunați la 112!

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 12 pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 18 pădurari precum si 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I.

×
Subiecte în articol: CORBEI SEBASTIAN-IONEL disparut
Parteneri
Horoscop 3 iunie 2023. Scorpionii îşi asumă toate riscurile, Gemenii fac un pas important
x close