Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. Abuzuri fără precedent ale şefului ANI

Secvenţial. Abuzuri fără precedent ale şefului ANI

Secvenţial. Abuzuri fără precedent ale şefului ANI
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Apr 2014   •   18:12
Invitaţii emisiunii Secvenţial au comentat, în ediţia de duminică, abuzurile de putere ale şefului ANI, Horia Georgescu, precum şi informaţii referitoare la averea acestuia.

Realizatorul emisiunii Secvenţial, Adrian Ursu, a explicat că Horia Georgescu a cumpărat „nişte case de la părinţii săi, cu bani împrumutaţi de la naşii săi, împrumutul acoperindu-l cu banii de la părinţii săi”.

Când tu dai o astfel de explicaţie, ca şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, în legătură cu averea ta, după care eşti judecătorul suprem al corectitudinii averii dobândite de alţii, al integrităţii morale a altora, când tu vii şi o judeci pe doamna Lucia Hossu Longin, de pildă, când vii şi îl judeci pe Mircea Diaconu, când vii şi pui anateme asupra unor personalităţi din această ţară doar pentru că ţie ţi-a dat cineva un scaun sub şezut, atunci înseamnă că toţi cei are îl lasă pe domnul acesta în funcţie sunt complici la această inginerie financiară din declaraţia de avere a domnului Georgescu”, a spus realizatorul emisiunii Secvenţial.

În cadrul unei intervenţii în emisiunea Secvenţial, Oana Stancu a precizat că „CNI a fost sesizat de către Mugur Ciuvică” în legătură cu averea lui Horia Georgescu. „CNI a decis că nu este nicio problemă cu averea domnului Georgescu. Nu ştim nici în ziua de azi care au fost argumentele, dacă au verificat”, a precizat Oana Stancu.

Renate Weber: Horia Georgescu trebuie să aibă o transparenţă totală în legătură cu averea pe care o are

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close