Antena 3 Actualitate Şeful ANI, Horia Georgescu, răspunde acuzaţiilor aduse de fratele său. "Plângerile au fost soluţionate cu NUP"

Şeful ANI, Horia Georgescu, răspunde acuzaţiilor aduse de fratele său. "Plângerile au fost soluţionate cu NUP"

de M.Z.    |    17 Noi 2012   •   21:22
Şeful ANI, Horia Georgescu, răspunde acuzaţiilor aduse de fratele său. "Plângerile au fost soluţionate cu NUP"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Şeful Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a răspuns acuzelor aduse de fratele său, Sorin Georgescu, conform cărora ar fi dat mită pentru un post la DNA, şi susţine că declaraţiile acestuia sunt complet false.

"Acuzaţia este complet falsă, iar instituţiile competente au soluţionat aceste plângeri prin neînceperea urmăririi penale (NUP). (...) Eu nu am fost niciodată angajat al DNA Braşov (fost PNA). Am fost angajat la DNA în cadrul structurii centrale", susţine şeful ANI, Horia Georgescu.

Sorin Georgescu, fratele lui Horia Georgescu, susţine că şeful Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) a dat 17.000-18.000 euro, ca să-şi "cumpere" un post de specialist în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie
(DNA), fostă PNA.

Citeşte şi Fratele şefului ANI, Horia Georgescu, susţine că a fost furat de familia saVEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Exces de putere" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Horia Georgescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close