Antena 3 CNN Actualitate Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi-a dat demisia după instalarea noului guvern

Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi-a dat demisia după instalarea noului guvern

Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi-a dat demisia după instalarea noului guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    31 Ian 2018   •   16:42

Laurenţiu Mihai şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate la doar trei luni de mandat, care urmare a instalării noului guvern, şeful CNAS fiind numit de către premier.

„Preşedintele CNAS, Laurenţiu Mihai, îşi încheie astăzi mandatul, lăsând în urmă un proiect de Contract-Cadru care va îmbunătăţi semnificativ accesul asiguraţilor la servicii şi investigaţii medicale şi va reduce birocraţia din sistemul de sănătate, atât pentru pacienţi cât şi pentru medici. Totodată, în timpul mandatului său, a fost întărită disciplina în cheltuirea banului public, au fost iniţiate controale pentru depistarea şi evitarea fraudelor şi a fost demarată o analiza asupra funcţionării sistemului informatic”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Laurenţiu Mihai a subliniat, în comunicatul de presă, că pleacă din această funcţie pentru că noul guvern va stabili echipa cu care doreşte să lucreze, şefia CNAS fiind numită de premier.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close