Antena 3 Actualitate Şeful secţiei de neo-natologie de la Maternitatea Giuleşti urmărit penal

Şeful secţiei de neo-natologie de la Maternitatea Giuleşti urmărit penal

03 Sep 2010   •   12:06
Şeful secţiei de neo-natologie de la Maternitatea Giuleşti urmărit penal

Procurorii au demarat urmărirea penală împotriva medicului Adrian Toma, şeful secţiei de neo-natologie de la Maternitatea Giuleşti. Acesta este acuzat de neglijenţă în serviciu. Potrivit procurorilor, acesta nu a asigurat permanenţa, la secţia pe care o conducea, a câte două cadre medicale, în condiţiile în care numărul nou născuţilor depăşea în mod constant numărul maxim admis.

În urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti, cinci bebeluşi au murit şi şase sunt răniţi. Cei şase bebeluşi răniţi, printre care două perechi de gemeni, sunt internaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu", informează Mediafax.

În acest caz, procurorii au început urmărirea penală şi faţă de asistenta Florentina Cîrstea, care era responsabilă cu supravegherea bebeluşilor în seara de 16 august, precum şi faţă de şeful Serviciului tehnic de la Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima. Asistenta este arestată din 24 august, iar Vasile Dima este cercetat în libertate.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close