Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Daniel Savu: Doamna Udrea a fost de două ori în sediul SRI. Fotografiile de la Paris nu sunt operaţiunea SRI

Senatorul Daniel Savu: Doamna Udrea a fost de două ori în sediul SRI. Fotografiile de la Paris nu sunt operaţiunea SRI

Senatorul Daniel Savu: Doamna Udrea a fost de două ori în sediul SRI. Fotografiile de la Paris nu sunt operaţiunea SRI
09 Feb 2015   •   18:34

Elena Udrea a avut două întâlniri la sediul SRI cu conducerea Serviciului, pe 15 decembrie şi 10 noiembrie, iar în cazul fotografiilor de la Paris nu este vorba de o operaţiune a SRI, a precizat senatorul PSD Daniel Savu, la finalul şedinţei Comisiei de control al activităţii SRI.

„Doamna Udrea a fost de două ori în sediul SRI, la data 15 decembrie şi la data de 10 noiembrie, solicitată de dânsa discuţia. Domnul Maior a invitat-o şi l-a invitat la acea discuţie şi pe domnul Coldea. La niciuna din aceste două discuţii doamna Udrea nu a sesizat lucrurile pe care le spune acum în declaraţii”, a spus Savu.

Întrebat dacă se cunoaşte conţinutul discuţiilor dintre Udrea, Maior şi Coldea, Savu a răspuns:

“Nu. Conţinutul întâlnirilor, nu. Dar nu a sesizat, pe noi asta ne interesa, dacă cele pe care le-a spus doamna Udrea, că îl acuză pe Florian Coldea, le-a sesizat la cele două întâlniri. Nu le-a sesizat. Domnul Coldea a fost invitat de domnul Maior la aceste discuţii”, a afirmat Savu.

Senatorul PSD a fost întrebat în ce calitate a Elenei Udrea s-au desfă?urat aceste întâlniri.

„De fost candidat, de candidat...dar nu mai era candidat la momentul ăla”, a răspuns Savu, care a menţionat că acest lucru „se practică”.

De asemenea, Savu a fost întrebat dacă a fost elucidată afirmaţia Elenei Udrea care a declarat că a aflat de la Maior despre fotografiile în care a fost surprinsă la Paris împreună cu Alina Bica, cu două zile înainte de apariţia acestora, discuţie în care ar fi fost implicat şi Coldea.

„Domnul Coldea infirmă total acest lucru, nu este o operaţiune a SRI, deci nu a putut fi dezbătută în cadrul acestei Comisii”, a răspuns Savu, care este membru al Comisiei de control a activităţii SRI.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea daniel savu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close