Antena 3 CNN Actualitate Senseiul lui Nuţu Cămătaru, reţinut de poliţişti. Liderul mafiot era un adevărat torţionar

Senseiul lui Nuţu Cămătaru, reţinut de poliţişti. Liderul mafiot era un adevărat torţionar

Senseiul lui Nuţu Cămătaru, reţinut de poliţişti. Liderul mafiot era un adevărat torţionar
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Mar 2011   •   20:28

 Antrenorul personal de karate al lui Nuţu Cămătaru a căzut în mâinile Poliţiei. Pe numele lui Emilian Ştefan şi ale membrilor grupării pe care o conducea există nu mai puţin de şapte capete de acuzare. Gruparea este cunoscută, mai ales, pentru infracţiuni cu violenţă. Cruzimea de care dădea dovadă faţă de victime este una ieşită din comun, spun anchetatorii.

 
Senseiul lui Nuţu Cămătaru, Emilian Ştefan, a fost reţinut vineri seară, de ofiţerii DIICOT Mehedinţi. Oamenii legii vorbesc despre el ca despre un adevărat torţionar, care acţionează cu foarte mult sânge rece.
 
Omul a băgat-o în gruparea mafiotă pe care o conduce chiar pe fiica lui, de doar 23 de ani, spun anchetatorii. Vineri seară a fost şi ea reţinută de poliţişti. Împreună cu ei mai era şi Mugurel Constantin. Cel din urmă avea la el un pistol cu un glonţ pe ţeavă şi alte patru în încărcător. În maşina cu care circulau cei trei a fost găsit un adevărat arsenal, de altfel.
 
Toate erau folosite ca unelte pentru intimidarea victimelor, spun procurorii. Povestesc că oamenilor luaţi în vizor de grupare li se inventau anumite datorii. Dacă nu vroiau să plătească, erau răpiţi, duşi în păduri, ameninţaţi cu arma şi puşi să îşi sape singuri o groapă. Apoi, într-un stil pur mafiot, li se striveau degetele ori li se rupeau oasele. Anchetatorii au reuşit până acum să identifice doar şase oameni torturaţi de gruparea lui Emilian Ştefan.
 
Sâmbătă s-a cerut arestarea preventivă a celor trei. Emilian Ştefan mai este judecat de către Instanţa Supremă într-un proces pentru trafic de droguri, caz în care instanţele inferioare l-au condamnat deja la opt ani de detenţie.
 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close