Antena 3 CNN Actualitate Şi-a omorât copilul şi s-a sinucis. Motivul care a dus la această tragedie este unul incredibil

Şi-a omorât copilul şi s-a sinucis. Motivul care a dus la această tragedie este unul incredibil

Şi-a omorât copilul şi s-a sinucis. Motivul care a dus la această tragedie este unul incredibil
Sursa foto: Foto: arhivă persian2english
de S.T.    |    13 Mar 2014   •   12:50

Un bărbat de 37 de ani dintr-o comună brăileană şi-a ucis băieţelul de 4 ani, apoi şi-a pus capăt propriei vieţi. Bărbatul spune într-un bilet de adio că a făcut totul din cauza unei amenzi pe care ar fi primit-o fiindcă că a accesat un site pentru adulţi.

Macabra descoperire a fost făcută de băieţii mai mari ai bărbatului, în vârsta de 13 respectiv 14 ani, atunci cand s-au întors de la şcoală.

Băieţii şi-au găsit tatăl şi fratele vitreg îmbrăţişaţi, ambii fără suflare. Şocaţi, au alergat la un vecin care a chemat Poliţia şi a sunat-o pe mama copiilor.

Bărbatul a fost văzut ultima oară dimineaţă, când a ieşit din tură de la fabrica de lactate unde muncea împreună cu soţia lui. I-a cumpărat o pâine unei vecine şi şi-a luat băieţelul de la grădiniţă. Nu părea supărat sau neliniştit, spun vecinii.

Bărbatul a lăsat un bilet de adio în care îşi justifică faptele. S-a speriat foarte tare de o amendă uriaşă de care a fost avertizat online că o va primi după ce a acesat un site pentru adulţi. Nu ştia însă că era vorba de un virus informatic.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili modul în care au murit cei doi.

×
Subiecte în articol: Brăila sinucidere bilet de adio amenda
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close