Antena 3 CNN Actualitate SIE intervine în scandalul momentului, după ce Dragnea a spus că primarul Iașiului e ”omul SIE”

SIE intervine în scandalul momentului, după ce Dragnea a spus că primarul Iașiului e ”omul SIE”

SIE intervine în scandalul momentului, după ce Dragnea a spus că primarul Iașiului e ”omul SIE”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Iun 2017   •   21:18

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) nu comentează "afirmaţiile publice ale personalităţilor politice", însă a trimis Comisiei parlamentare de control punctul său de vedere referitor la "speţa" Dragnea-Chirică-SIE, a comunicat, miercuri, SIE.

"Serviciul de Informaţii Externe nu comentează afirmaţiile publice ale personalităţilor politice. Punctul de vedere al Serviciului referitor la speţa în discuţie a fost transmis Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului asupra activităţii SIE", se spune în comunicarea SIE.

Informația vine după ce liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut marți, la Antena 3, că deţine în mod categoric informaţia că primarul Iaşiului, Mihai Chirica, este omul SIE. Dragnea a afirmat că nu poate spune de unde are informaţia, dar a menţionat că are suspiciunea că mai sunt şi alţi oameni ai serviciilor în PSD.

Citiți și Reacția primarului din Iași, după ce Dragnea a spus că Mihai Chirica ar fi omul SIE

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: SIE Liviu Dragnea Mihai Chirica
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close