Antena 3 CNN Actualitate Silvestru Şoşoacă: "La mine, trei sferturi din dosar e făcut în 48 de ore. Avocaţii spun că în 26 de ani de carieră nu au văzut aşa viteză"

Silvestru Şoşoacă: "La mine, trei sferturi din dosar e făcut în 48 de ore. Avocaţii spun că în 26 de ani de carieră nu au văzut aşa viteză"

Soţul Dianei Şocoacă, Silvestru Şoşoacă, s-a arătat nemulţumit de controlul judiciar, luni, când a mers la Poliţie să semneze actul.

Silvestru Şoşoacă: "La mine, trei sferturi din dosar e făcut în 48 de ore. Avocaţii spun că în 26 de ani de carieră nu au văzut aşa viteză"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2021   •   10:13

Silvestru Şoşoacă este acuzat de ultraj, în cazul echipei italiene de jurnalişti.

"La mine, trei sferturi din dosar e făcut în 48 de ore, dacă aţi văzut aşa ceva. Avocaţii mei spun că în 26 de ani de carieră nu s-a întâmplat să vadă asemenea viteză", a spus, luni, Silvestru Şoşoacă.

Soțul Dianei Șoșoacă, vizat de un dosar penal de ultraj după ce ar fi agresat un reporter italian

Soțul senatoarei Diana Șosoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, este vizat de un dosar de ultraj, după scandalul cu reporterii italieni și l-ar fi agresat pe unul din polițiștii chemaţi de reporteri.

Acesta este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar.

"Pentru Şoşoacă Silvestru, eu am fost prezent la audierea în care avea ca obiect, exclusiv acuzaţia de ultraj, o acuzaţie de ultraj care nu este susţinută de nimic, în momentul ăsta. Niciuna dintre înregistrările video care au fost făcute publice până în acest moment, nu demonstrează că ar fi fost un ultraj. Niciuna nu e destul de clară. Suntem într-un dosar penal.

Avocatul lui Silvestru Şoşoacă: "Ultrajul trebuie demonstrat cu imagini şi martori"

În momentul în care au fost luate declaraţiile respective, nicio declaraţie a celor din echipa italienilor nu era luată.

Instanţele au venit şi au pipăit fontul. Au pipăit fontul, practic pe declaraţia dată şi pe sesizare. De asta am spus să nu dea nimeni nicio declaraţie la început.

Oricât de curată şi de cinstită ar fi, ea poate fi interpretată împotriva ta, spre deosebire de tăcere. Dreptul la tăcere este sfânt", a declarat avocatul Dan Chitic.

×
Subiecte în articol: Silvestru Șoșoacă
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close