Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Troc între DNA şi Emilian Eva, pe dosarul Telepatia. Procurorul corupt, în vizorul DNA încă din 2005

Sinteza zilei: Troc între DNA şi Emilian Eva, pe dosarul Telepatia. Procurorul corupt, în vizorul DNA încă din 2005

Sinteza zilei: Troc între DNA şi Emilian Eva, pe dosarul Telepatia. Procurorul corupt, în vizorul DNA încă din 2005
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Aug 2015   •   22:08

Mihai Gâdea a prezentat, la "Sinteza Zilei", o anchetă jurnalistică de amploare, realizată de Bianca Nae, care dezvăluie un posibil troc existent între DNA şi procurorul Emilian Eva, care  a fost anchetat pentru corupţie încă din 2005.

Gâdea a arătat că procurorul care a instrumentat dosarul Telepatia, Emilian Eva, a intrat în vizorul DNA Central în 2005, fiind suspectat de corupţie.

Emilian Eva, şantajat cu propriul dosar penal?
Cu toate acestea, în anul 2007, ancheta în ceea ce îl priveşte a fost oprită, iar Emilian Eva a fost delegat la DNA nivel central. Din acel moment, este vorba de anul 2007, el face două dosare pentru familia Voiculescu: Dosarul Telepatia şi dosarul Loteria.

Invitată în emisiune, Bianca Nae a explicat că dosarul de corupţie cu pricina a mers mai departe în justiţie, însă cu trimiterea în judecată DOAR a celuilalt inculpat, coleg de dosar cu Emilian Eva.

"Emilian Eva nu era o oaie neagră într-un sistem de oi albe", a comentat Mircea Badea, arătând cum funcţionează de fapt justiţia în România.




×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close