Antena 3 CNN Actualitate Slujbă emoționantă pentru Regina Ana, la Catedrala Sfântul Iosif VIDEO

Slujbă emoționantă pentru Regina Ana, la Catedrala Sfântul Iosif VIDEO

Slujbă emoționantă pentru Regina Ana, la Catedrala Sfântul Iosif VIDEO
07 Aug 2016   •   11:53

Arhiepiscopul romano-catolic de București, monseniorul Ioan Robu, a oficiat o slujbă pentru Regina Ana, duminică, la Catedrala Sfântul Iosif.

Ioan Robu a semnat marți în cartea de condoleanțe deschisă la Palatul Regal din Capitală, precizând că a cunoscut-o pe Regina Ana atunci când aceasta a participat la Liturghia de duminică la Catedrala Sfântul Iosif.

"De Regină îmi amintesc că, de câteva ori, a fost la Catedrala Sfântul Iosif pentru a participa la Sfânta Liturghie de duminica. Aici este, de fapt, punctul cel mai plin de emoție pentru mine, fiindcă am văzut-o stând în Catedrală, neînsoțită de nimeni, fără niciun protocol, ca oricare credincios și de fapt acest lucru a fost pentru mine ca o revelație în sensul că, prin felul ei de a se prezenta în biserică, ne-a arătat cum a fost toată viața. A fost simplă, retrasă, dar dreaptă, cu o demnitate extraordinară. Ne pare rău că a plecat dintre noi, dar o însoțim cu rugăciunea noastră și cu afecțiunea noastră. Ne rugăm pentru ea ca Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică și lumina fără de sfârșit, iar celor care sunt triști pentru plecarea ei să le dăruiască Dumnezeu mângâiere și speranță", a spus monseniorul Ioan Robu.

×
Subiecte în articol: slujba regina maria
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close