Antena 3 CNN Actualitate SMURD a adus la Bucureşti aproximativ 100 de persoane blocate în zăpadă pe A1 şi A2

SMURD a adus la Bucureşti aproximativ 100 de persoane blocate în zăpadă pe A1 şi A2

SMURD a adus la Bucureşti aproximativ 100 de persoane blocate în zăpadă pe A1 şi A2
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    26 Ian 2012   •   17:03

Aproximativ 100 de persoane blocate pe A1, A2 sau alte drumuri au fost aduse în Capitală cu ambulanţe pentru victime multiple, a anunţat coordonatorul SMURD, dr. Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

"Până la ora 13.00 au fost aduse în Capitală 78 de persoane de pe A1 şi A2, ulterior ambulanţele transportând alte 22 de persoane. Cinci dintre persoanele aduse în Capitală au fost transportate la spital, respectiv câte două la Pantelimon şi Grigore Alexandrescu şi una la Spitalul Universitar de Urgenţă, dar fără ca acestea să prezinte probleme serioase de sănătate", a declarat dr. Bogdan Opriţa.

O persoană cu hemoragie digestivă a avut nevoie de intervenţia de urgenţă a echipajului SMURD, fiind folosit elicopterul pentru transportul bolnavului în Capitală.

"Există încă o solicitare pentru o persoană cu hipertensiune cu probleme cardiace care se află în localitatea Şindriliţa, zonă în continuare greu accesibilă. Probabil vom trimite încă o maşină ATPVM (Ambulanţă pentru Transport Persoane şi Victime Multiple). Tot la Şindriliţa sunt mai multe persoane cazate în şcoala din zonă pentru care se fac toate eforturile să fie aduse în Capitală", a adăugat coordonatorul SMURD.

×
Subiecte în articol: ninsoare drumuri inchise elicopter SMURD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close