Antena 3 CNN Actualitate Șobolani filmați în plină zi pe străzile din Sectorul 1

Șobolani filmați în plină zi pe străzile din Sectorul 1

Șobolanii mișună ziua în amiaza mare în Sectorul 1 pe spațiile verzi, dar și pe trotuare. Noi imagini cu rozătoarele stârnesc revoltă pe rețelele de socializare.

Șobolani filmați în plină zi pe străzile din Sectorul 1
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2021   •   14:59

Pare că de șase luni de zile nu se mai termină calvarul bucureștenilor din Sectorul 1. Pe străzi mișună zi și noapte rozătoarele care le dau fiori oamenilor, iar în unele cazuri acestea sunt găsite fără viață. Primarul Clotilde Armand a specificiat faptul că va rezolva situația, însă a înjumătățit acțiunile firmei de salubrizare, așadar în continuare șobolanii circulă nestingheriți printre femei sau copii.

"Să ne aducem aminte că au fost și tineri mușcați de aceste rozătoare. De șase luni de zile ne confruntăm cu această situație și rămâne de văzut cum se va rezolva ea din cauza gunoaielor care în continuare domină cel mai bogat sector al Bucureștiului.

Să sperăm că edilul Sectorului 1 se va ține de cuvând și, într-un final, vom avea și noi o capitală într-adevăr europeană", a transmis reporterul Antena 3 Alexandru Munteanu.

PPU-SL strânge semnături pentru demiterea primarului Nicușor Dan

Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal PPUSL a început strângerea de semnături pentru demiterea primarului general Nicușor Dan. Chiar în ziua congresului PNL, membrii umaniști au mers prin București pentru a vorbi cu oamenii despre nemuțumirile pe care le au față de Primarul Capitalei. Bucureștenii le-au spus că s-au săturat de gunoaiele din parcuri, de șobolani și de gândacii din București.

În ziua congresului PNL, Partidul Puterii Umaniste, a ieșit în stradă pentru a strânge semnături de la Bucureșteni pentru demiterea primarului propus de Alianța PNL-USR-PLUS, Nicușor Dan.

"S-a terminat cu perioada în care cu toții și-au putut bate joc de noi fără ca noi să scrâșnim, fără ca noi să acționăm. Trebuie să oprim abuzurile, trebuie să oprim incompetența. Nicușor Dan este doar primul. În toata țara vor porni acțiuni similare. Acolo unde sunt primari incompetenți", a declarat Ramona Bruynseels, vicepreședinte PPU-SL.

Bucureștenii sunt tot mai nemulțumiți de primarul general.

"Am apucat război, am apucat inundații, am apucat cutremure, dar ce se întâmplă în ziua de azi este imposibil. E ceva nemaiîntâlnit", a declarat un cetățean vizibil nemulțumit de Nicușor Dan.

"Mă nemulțumește întâi incompetența de care dă dovadă. Un trafic pe care l-a promis să fie fluent și, din contră, nu este, de la o lună la alta e mai grav", a spus un alt cetățean.

"Șobolani, gunoaie peste gunoaie, șobolanii merg cu noi pe stradă, trec pe trecerea de pietoni. Nici nu ne-a băgat în seamă cu absolut nimic", s-a plâns o trecătoare, la rândul său.

Pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului general sunt necesare minimum 450.000 de semnături.

×
Subiecte în articol: sobolani
Parteneri
Fosta poliţistă din dosarul fraţilor Tate, trântită la pământ
x close