Antena 3 CNN Actualitate Şoc în gimnastica românească. Fostă vicecampioană mondială, pe site-ul unui bordel din Germania

Şoc în gimnastica românească. Fostă vicecampioană mondială, pe site-ul unui bordel din Germania

Şoc în gimnastica românească. Fostă vicecampioană mondială, pe site-ul unui bordel din Germania
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    07 Sep 2012   •   21:59

Şoc în gimnastică noastră, după ce o fostă campioană mondială a apărut pe site-ul unui bordel din Germania, în ipostaze incendiare.

Floarea Leonida îşi vinde trupul cu ora, într-un bordel dintr-un orăşel de provincie german. Clienţii o pot cumpăra direct de pe site, unde Floarea, cu nume de scenă Ina, îşi face reclamă deocheată.

În 2002, Floarea Leonida era pe podiumurile Europei. Zece ani mai târziu, fotografii deocheate apar pe site-ul unui bordel din orăşelul german Ulm.

Statura mică a Floricăi Leonida o ajuta în trecut să execute un dublu echer de nota 10, iar acum, o ajută să atragă clienţi.

"Ina este o dulceaţă de un metru şi jumătate, iar figura ei parcă ar fi desenată. Pielea ei fără cusur are un bronz caramel, este netedă şi tare. Sânii naturali de mărimea 75C se potrivesc perfect corpului de vis. Ina este pentru tine epilată şi are 23 de ani", aşa sună un anunţ de pe site.



La 23 de ani, Ina are o ofertă bogată, care include fetişuri, jocuri erotice şi multe alte servcii sexuale fără perdea. Numărul de la sutien şi numărul de telefon sunt afişate la vedere pe site-ul bordelului, iar clienţii sunt invitaţi s-o sune, pentru programări.

Vestea că Floarea Leonida s-ar prostitua în Germania, pentru 200 de euro pe oră, a zguduit lumea gimnasticii.

Fosta mare campioană mondială, Corina Ungureanu, înţelege cel mai bine prin ce trece acum Florea Leonida: în urmă cu zece ani, şi ea a fost implicată într-un scandal sexual, după ce a apărut într-un film erotic japonez, alături de Lavinia Miloşovici şi Claudia Presecan.

Floarea Leonida nu a putut fi contactată, iar în dreptul fotografiilor sale de pe site, becul roşu a fost aprins timp de mai multe ore, semn ca Ina a fost ocupată. Mai mult, fotografiile gimnastei au dispărut cu totul de pe site în urmă cu puţin timp. Şi celelalte românce de la bordel şi-au retras oferta de pe site.




×
Subiecte în articol: gimnasta bordel Germania
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close