Antena 3 CNN Actualitate Social A comandat online un film de Crăciun iar ceea ce a primit a lăsat-o cu gura căscată: ”Tati ce e asta?”

A comandat online un film de Crăciun iar ceea ce a primit a lăsat-o cu gura căscată: ”Tati ce e asta?”

A comandat online un film de Crăciun iar ceea ce a primit a lăsat-o cu gura căscată: ”Tati ce e asta?”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2017   •   17:34

Mămica a doi copii susține că a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută din partea companiei Amazon, după ce a comandat un film de Crăciun și a primit ceva cu totul neașteptat.

Femeia susține că ar fi primit un colet în care se aflau 24 de prezervative, deși ea comandase filmul de Crăciun ”Elf” pentru fiica sa.

Inițial, Shireen Phillips a crezut că este doar o glumă și că pachetul pe care scria Manix pe elveste o păcăleală, însă a rămas cu gura căscată după ce fiica ei, Isabella, a scos un prezervativ de acolo și a întrebat, confuză: ”Tati, ce este ăsta?”

Femeia are doi copii și este însărcinată cu al 3-lea, așa că timp de câteva minute a crezut că poate este o glumă care face aluzie la sarcina ei. Însă, nu după mult timp, s-a convins că este doar o greșeală, informează The Mirror.


”I-am promis acest film că o să-l vadă în Ajunul Crăciunului, dar nu mai este pe stoc, așa că tot ce au făcut a fost să-mi dea banii înapoi. La început am zis că cineva face glume cu mine, mai ales că sunt gravidă în 34 de săptămâni cu al 3-lea copil. Am crezut că cineva vrea să spună ceva”, a spus ea.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close