Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în județul Buzău. Șase persoane au fost rănite în urma impactului

Accident grav în județul Buzău. Șase persoane au fost rănite în urma impactului

Accident grav în județul Buzău. Șase persoane au fost rănite în urma impactului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iun 2017   •   15:55

Șase persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit violent în localitatea Izvorul Rece. Accidentul a avut loc pe drumul județean 203K, în satul Izvorul Dulce, comuna Beceni.

”Din primele date, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Beceni, mergea de la Buzău către localitatea Vintilă Vodă, ar fi intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină condusă de o femeie de 54 de ani din Săruleşti. În această maşină se aflau cinci ocupanţi. Deocamdată, nu se cunoaşte din ce maşini sunt victime, cert este că şase persoane sunt rănite. Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară dirijat”, a declarat Mihail Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

Potrivit Libertatea.ro, una dintre victime s-a ales cu răni grave. Medicii au găsit-o în stare de semi-conștiență din cauza șocului puternic.

La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Buzău şi un echipaj SMURD. Polițiștii au fost mobilizați în zona în care s-a produs accidentul și dirijează circulația. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close