Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în Târgu Mureș. Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a plonjat cu mașina în râu

Accident grav în Târgu Mureș. Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a plonjat cu mașina în râu

Accident grav în Târgu Mureș. Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce a plonjat cu mașina în râu
11 Noi 2018   •   08:07

Accident grav, sâmbătă noapte, în Târgu Mureş. Un tânăr de 21 de ani se zbate între viață și moarte după ce a plonjat cu maşina în râul Mureș şi a avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a ieşi. În autoturism se aflau şi două fete care au reuşit să se salveze.

“A fost o intervenţie dificilă. Vizibilitatea redusă a împiedicat echipa noastră să ajungă la victima rămasă captivă în autoturism. Victima a fost salvată de către echipajul de scafandri şi predate medicilor”, a transmis Cristan Virag, ISU Mureş.

“Este vorba de trei persoane care au fost aduse dintr-un accident rutier. Cele două persoane de sex feminin sunt în stare bună, iar celalat este în stare gravă cu stop cardio respirator, prognostic rezervat”, a precizat Suceava Extrela, medic specialist ATI.

Şoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani din Reghin, se întorcea din club, alături de două fete, în vârstă de 19, respectiv 13 ani.


 

×
Subiecte în articol: accident rau
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close