Antena 3 CNN Actualitate Social Accident în lanț, surprins de camera de bord - VIDEO

Accident în lanț, surprins de camera de bord - VIDEO

Accident în lanț, surprins de camera de bord - VIDEO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mai 2017   •   08:26

Un accident spectaculos produs pe E85 a fost surprins de o cameră de bord instalată într-una din mașinile implicate. Doi oameni au fost răniţi şi trei maşini au fost distruse în urma impactului, chiar în fața unei benzinării. 

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui autoturism care aparţine unei firme de telefonie mobilă. În imagini se vede cum o maşină gri izbește din spate o alta de culoare albă, care ajunge pe contrasens unde loveşte, la rândul său, vehiculul cu camera de bord.

”În ultima fracţiune l-am văzut că e staţionat şi am auzit o scâjiitură de frână. Cel din spate, Passatul sau ce e acela, l-a lovit şi am văzut că-l aruncă de pe sensul lui. Am tras cât am putut de volan. M-a prins în partea din spate”, a declarat unul dintre șoferi.

Carambolul s-a produs chiar în faţa unei benzinării din localitatea Oreavu. Un șofer de 22 de ani, din Râmnnicu Sărat, care circula către Buzău, nu a avut timp să frâneze în momentul în care mașina din fața sa a schimbat direcția de mers și a izbit-o puternic din spate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close