Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Arșinel, după moartea lui Ion Dichiseanu: „A fost un actor minunat, de o finețe și o modestie rară”

Alexandru Arșinel, după moartea lui Ion Dichiseanu: „A fost un actor minunat, de o finețe și o modestie rară”

Alexandru Arșinel a transmis un mesaj emoționant, după ce a aflat că actorul și colegul său de breaslă Ion Dichiseanu a murit.

Alexandru Arșinel, după moartea lui Ion Dichiseanu: „A fost un actor minunat, de o finețe și o modestie rară”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    20 Mai 2021   •   17:40

„Sunt cele mai triste mesaje din viața noastră pe care le dăm. Durerea este imensă, cu atât mai mult când afli că a murit cu o bacterie din cauza căreia mor mulți oameni.

Ion Dichiseanu a fost un actor minunat, un om de o finețe și o modestie rară, cum nu s-a mai văzut. Regret enorm, și eu și colectivul din care fac parte”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit gandul.ro.

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, după ce a fost internat mai bine de 3 luni la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unor probleme de sănătate.

Ion Dichiseanu este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel Ion Dichiseanu
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close