Alt caz „Sorina” zguduie România. Gabriela va fi luată cu forța de la familia care o ține în plasament. Acuzațiile aduse de asistenții maternali

13 Noi 2019   •   11:33
Alt caz „Sorina” zguduie România. Gabriela va fi luată cu forța de la familia care o ține în plasament. Acuzațiile aduse de asistenții maternali Exclusiv

Un nou caz similar cu al micuței Sorina, fetița din Baia de Aramă, luată cu forța din casa asistentului maternal este pe cale să se repete în România.

În Bocşa, judeţul Caraş-Severin a izbucnit un scandal uriaș între asistenţii maternali şi reprezentanţii Protecţiei Copilului.

Autorităţile au anunţat familia că fetiţa pe care au crescut-o timp de 6 ani urmează să fie adoptată de o familie din Timişoara, în ciuda faptului că asistenţii maternali depuseseră şi ei cerere de adopţie. 

„Fetița era distrusă. A demerat tot felul de atacuri de panică. Învățătoare a spus că ceva se întâmplă cu ea. Am cerut să se oprească vizitele. Am cunoscut familia care urmează să vină și le-am spus să se redirecționeze”, a declarat asistenta maternală.

x close