Antena 3 CNN Actualitate Social "Am lovit-o, mărturisesc! O iubesc!" | Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etaj, în Chiajna, a ieşit cu chitara la geam, iar mascaţii au intervenit

"Am lovit-o, mărturisesc! O iubesc!" | Bărbatul care ameninţa că se aruncă de la etaj, în Chiajna, a ieşit cu chitara la geam, iar mascaţii au intervenit

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care s-a baricadat în locuința fostei iubite și a amenințat că se aruncă de la etajul cinci, la Chiajna!

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   09:51

El i-a ținut în șah timp de 14 ore pe polițiști și pe negociatori, până ce a devenit clar că individul nu are nicio intenție să sară de la etaj, ci doar să facă circ.

La un moment dat, acest bărbat a ieșit pe geam cu o chitară, la s-a acompaniat în timp ce cânta vocal o "melodie" în care se plângea că a fost înșelat de parteneră.

El și-a făcut timp să comunice că instrumentul nu este acordat.

După ce și-a bătut joc de timpul și nervii oamenilor legii, aceștia din urmă au decis să intervină.

Mascații au coborât în rapel la etajul superior celui unde se afla bărbatul, au intrat în apartament și l-au imobilizat.

Fără să pară prea afectat de circul pe care l-a provocat, individul le-a spus jurnaliștilor versiunea sa, înainte de a fi dus la audieri.

Din spusele sale, reiese că individul că nu s-a putut împăca cu gândul că femeia, pe care a agresat-o în propriul ei apartament din Chiajna, voia "să schimbe relația".

Agresorul din Chiajna: "Am lovit-o, adevărat! O iubesc!"

"Nu am părăsit apartamentul pentru că am vrut să lămuresc întâi speța. Ea (fosta sa iubită, n.r.) obținuse un ordin de protecție pentru că voia să schimbe relația. Ordinul l-a obținut foarte simplu, așa cum se obține un ordin de protecție în ziua de azi", susține acest bărbat de 38 de ani.

Jurnaliștii l-au întrebat dacă a lovit-o pe tânăra care, în cele din urmă, a reușit să fugă din apartament.

"Este adevărat. Am lovit-o după ce dânsa a strigat 'Nu mai da, nu mai da!' fără ca eu să-i fac nimic. Mai mult decât atât, o iubesc", a răspuns agresorul.

Purtător de cuvânt IPJ Ilfov: "Așa s-a crezut inițial, că vrea să se sinucidă"

"Colegii de la SIAS și colegii de la IPJ Ilfov, și aici mă refer la negociatori, au depus eforturi pentru a-l determina să renunțe la sinucidere, pentru că așa se credea inițial, și să iasă din imobil.

Acesta a refuzat în mod constant. Deci a fost o muncă continuă a colegilor de la SIAS", a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ al Ilfov.

Agresorul este cercetat acum pentru încălcarea ordinului de protecție, lipsire de libertate, violare de domiciliu și violență în familie.

Telenovela continuă: la audieri, agresorul spune că a acționat din dragoste

Adus la audieri la Poliție, individul a spus jurnaliștilor că a făcut "un gest de iubire: nu cel cu palma, ci cel cu florile".

"Faptul că am încălcat ordinul de protecție este un fapt reprobabil, pe care mi l-am asumat. Din iubire pentru Laura.

Am folosit un curier care se afla acolo pentru a livra aceste pachete pentru a-i face (femeii agresate, n.r.) această surpriză", a continuat el.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close