Antena 3 Actualitate Social Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte

Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte

13 Ian 2018   •   21:44
Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte

Maria Coman a prezentat în „Ediție specială” amorurile și intrigile din familia Ceaușescu. Despre amanții Elenei Ceaușescu, printre care s-a numărat un ofițer german, dar și un bărbat care ulterior i-a devenit cumnat.

Nicu Ceaușescu și-ar fi ales în special cântărețe.

Dezvăluirile apar în cartea lui Dan-Silviu Boerescu, „Viața amoroasă a lui Nicolae Ceaușescu și a familiei sale politice”.

„Nicu Ceaușescu avea multe de-a face cu domnișoarele epocii lui și au fost foarte multe, de la Nadia Comăneci, cântărețele Janina Matei și Daniela Vlădescu, până la personaje semi-anonime: o recepționeră de la un hotel din Sibiu, o activistă de pionieri ș.m.d.p. A mai fost și marea lui iubire de tinerețe, Donca Mizil, fată de activist și sora lui Serghei Mizil, care a fost o pasiune puternică. Ea a rămas gravisă și Elena Ceaușescu a hotărât ca Donca să avorteze. Și a avortat-o. Problema ei ar fost că ea era înfiată. Și ea avea o reținere”, a declarat autorul.

Despre iubirile Elenei Ceaușescu, „ea avea un palmares ante-Ceaușescu. Prima ei mare iubire a fost tatăl lui Gheorghe Zamfir, a doua unchiul lui Ion Iliescu și se spune și cu Marin Ceaușescu, unul din frații lui Ceaușescu”, a declarat Dan-Silviu Boerescu.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala fost presedinte
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close