Antena 3 CNN Actualitate Social Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte

Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte

Amoruri și intrigi la Palat. Amantlâcurile unui fost președinte
13 Ian 2018   •   21:44

Maria Coman a prezentat în „Ediție specială” amorurile și intrigile din familia Ceaușescu. Despre amanții Elenei Ceaușescu, printre care s-a numărat un ofițer german, dar și un bărbat care ulterior i-a devenit cumnat.

Nicu Ceaușescu și-ar fi ales în special cântărețe.

Dezvăluirile apar în cartea lui Dan-Silviu Boerescu, „Viața amoroasă a lui Nicolae Ceaușescu și a familiei sale politice”.

„Nicu Ceaușescu avea multe de-a face cu domnișoarele epocii lui și au fost foarte multe, de la Nadia Comăneci, cântărețele Janina Matei și Daniela Vlădescu, până la personaje semi-anonime: o recepționeră de la un hotel din Sibiu, o activistă de pionieri ș.m.d.p. A mai fost și marea lui iubire de tinerețe, Donca Mizil, fată de activist și sora lui Serghei Mizil, care a fost o pasiune puternică. Ea a rămas gravisă și Elena Ceaușescu a hotărât ca Donca să avorteze. Și a avortat-o. Problema ei ar fost că ea era înfiată. Și ea avea o reținere”, a declarat autorul.

Despre iubirile Elenei Ceaușescu, „ea avea un palmares ante-Ceaușescu. Prima ei mare iubire a fost tatăl lui Gheorghe Zamfir, a doua unchiul lui Ion Iliescu și se spune și cu Marin Ceaușescu, unul din frații lui Ceaușescu”, a declarat Dan-Silviu Boerescu.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala fost presedinte
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close