Antena 3 CNN Actualitate Social Anchetă la Jandarmeria Teleorman, după ce mai mulţi subofiţeri au fost surprinşi fără masca de protecţie în autospecială | VIDEO

Anchetă la Jandarmeria Teleorman, după ce mai mulţi subofiţeri au fost surprinşi fără masca de protecţie în autospecială | VIDEO

Anchetă la Jandarmeria Teleorman, după apariția imaginilor cu mai mulţi subofițeri care nu purtau masca de protecție în autospeciala instituției. Fotografiile au ajuns acum și la superiorii lor care au anunțat că a fost înființată o comisie la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi care cercetează toate aspectele incriminate.

Anchetă la Jandarmeria Teleorman, după ce mai mulţi subofiţeri au fost surprinşi fără masca de protecţie în autospecială | VIDEO
de Claudia Popovici    |    21 Mar 2021   •   10:31

Imaginile au fost surprinse în momentul în care jandarmii au oprit doi tineri, tocmai pentru ai sancționa deoarece nu purtau masca de protecţie. În cele din urmă unul dintre tineri a fost amendat cu 500 de lei.

Jandarmul a amendat tânărul pe baza unui conflict mai vechi avut cu tatăl acestuia

Jurnalistul Antena 3, Cătălina Buzoianu a aflat că la mijloc se pare că este un conflict mai vechi între unul dintre jandarmii care au aplicat amenda și tânărul amendat. Pe motiv că se cunosc și că există un conflict între jandarm și tatăl tânărului, omul legii a acționat așa cum a dorit si aplicat amenda în mod discreționar, doar unuia dintre tinerii care nu purta o mască.

Jandarmii care nu purtau masca în autospeciala instituţiei au fost fotografiaţi de jurnaliştii locali

"Ce nu știau jandarmii este că, și ei la rândul lor vor trebuia acum să scoată bani din buzunar, cel mai probabil pentru o secțiune disciplinară pentru că, cu puțin timp înainte de aplica amenda celor doi tineri, ei au fost fotografiați în timp ce se aflau în autospeciala de jandarmi fără a purta mască de protecție.

Conform normelor în vigoare, în momentul în care într-o mașină sunt mai multe persoane care nu fac parte din aceeași familie, aceștia trebuia să poarte mască în mod obligatoriu, lucru pe care jandarmii îl făceau.

Au fost însă fotografiați de către jurnaliștii din presa locală din Teleorman, iar fotografiile au ajuns acum și la superiorii lor care au anunțat că a fost înființată o comisie la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi care cercetează toate aspectele incriminate de către jurnaliștii locali. La final vor fi luate și măsuri disciplinare în ceea ce îi privește pe cei patru jandarmi din cadrul unității.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close