Antena 3 CNN Actualitate Social Anunţ îngrijorător făcut de Raed Arafat: „La primul cutremur rămânem fără dispecerat medical”

Anunţ îngrijorător făcut de Raed Arafat: „La primul cutremur rămânem fără dispecerat medical”

Anunţ îngrijorător făcut de Raed Arafat: „La primul cutremur rămânem fără dispecerat medical”
de S.T.    |    23 Iun 2018   •   11:18

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Raed Arafat a spus vineri, la Constanţa, că a dat termen Serviciului de Ambulanţă Bucureşti ca până în 15 iulie să se mute în Centrul integrat pentru situaţii de urgenţă, urmând să fie în aceeaşi clădire cu pompierii şi cu SMURD.

El a precizat că dispeceratul Ambulanţei Bucureşti este într-o clădire cu bulină roşie, iar la primul cutremur vom rămâne fără dispecerat medical. Arafat a menţionat că Centrul integrat pentru situaţii de urgenţă din Bucureşti este o clădire modernă, care rezistă la riscul seismic, are mai multe surse de curent şi rezerva proprie de apă. 

„Este o clădire extraordinată, făcută de Primărie Bucureştiului şi este o clădire care a costat vreo 20 şi ceva de milioane de euro. Are toate caracteristicile necesare unui centru de conducere, inclusiv faptul că rezistă la riscul seismic, inclusiv faptul că are mai multe surse de curent, rezerva proprie de apă. De ce facem asta ? Dispeceratul Ambulanţei Bucureşti este într-o clădire cu bulină pe ea, adică la primul cutremur rămânem fără dispecerat medical, rămâne numai SMURDUL cu pompierii, nu este ok”, a mai spus Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat cutremur seism
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close