Antena 3 CNN Actualitate Social Apel disperat al soțului Simonei Drăgun, asistenta medicală ucisă în accidentul din Focșani: Nimic nu poate compensa pierderea mamei a doi copii

Apel disperat al soțului Simonei Drăgun, asistenta medicală ucisă în accidentul din Focșani: Nimic nu poate compensa pierderea mamei a doi copii

Apel disperat al soțului Simonei Drăgun, asistenta medicală ucisă în accidentul din Focșani: Nimic nu poate compensa pierderea mamei a doi copii
Sursa foto: Foto: Facebook/ Info Trafic Live
20 Dec 2017   •   17:17

Simona Drăgun era asistentă medical și mamă a doi copii. Femeia a murit în urma unui acciedent de circulație, provocat de un bărbat din Focșani. Mai mult, bărbatul consumase alcool și nici nu avea permis de conducere.

În urmă cu o săptămână, șoferul a fost pus sub control judiciar, iar recent soțul femeii, Adrian Drăgun, face un apel disperat.

 „Este un exemplu negativ pentru societate lasarea sa in libertate,practic, caci controlul judiciar este cea mai permisiva masura preventiva putand oricand sa urce la volan.

Astfel sunt incurajate, NU PREVENITE, faptele antisociale, forta de constrangere a Statului fiind aproape de zero cu rezultatul ca oamenii vor fi tentati sa se urce beti la volan,caci chiar daca omoara pe cineva stau doua luni in arest apoi sunt liberi.

Nimic nu poate compensa pierderea sotiei la doar 38 de ani,a mamei a doi copii minori de 5 si 10 ani, pierdere a fiicei, nepoatei,cumnatei,nasei,colegei de serviciu,prietenei,cea care a fost Simona Dragun”, este un fragment din apelul disperat al bărbatului, potrivit ziaruldevrancea.ro.

×
Subiecte în articol: Alep sot sotie asistenta medicala
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close