Antena 3 CNN Actualitate Social Atenție, șoferi! Maşinile abandonate din Capită vor fi ridicate din 1 iulie

Atenție, șoferi! Maşinile abandonate din Capită vor fi ridicate din 1 iulie

Atenție, șoferi! Maşinile abandonate din Capită vor fi ridicate din 1 iulie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Iun 2017   •   17:01

Maşinile abandonate în Sectorul 1 al Capitalei vor fi ridicate şi depozitate într-un loc special amenajat începând cu data de 1 iulie, a anunţat, vineri, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, precizând că nu vor fi date amenzi şi că acest lucru se va întâmpla doar cu "rablele”, nu cu maşinile parcate neregulamentar, potrivit news.ro.

„Noi avem spaţiu de depozitare. Eu am 112 maşini de ridicat şi voi începe de pe data de 1 (iulie - n.r.), atunci am platforma. O să discut şi cu doamna Dan, dacă nu are unde să le depoziteze, le voi ridica eu, dacă sunt pe raza Sectorului 1”, a declarat Dan Tudorache.

Acesta a precizat că este vorba de ridicarea "rablelor”, nu a maşinilor parcate neregulamentar şi că acest lucru se va face fără amenzi, urmând ca maşinile să fie depozitate într-un spaţiu special amenajat din Sectorul 1.

La rândul său, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat că există o "discuţie în cadru instituţional” privind maşinile de poliţie abandonate, considerând că acestea trebuie luate de pe spaţiul public.

×
Subiecte în articol: Capitală Dan Tudorache
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close