Antena 3 CNN Actualitate Social Cursă de coşmar pentru un Boeing 777 după ce a fost lovit de o furtună cu grindină

Cursă de coşmar pentru un Boeing 777 după ce a fost lovit de o furtună cu grindină

Un avion Boeing 777 cu destinația New York, a fost „prins” și deteriorat într-o furtună cu grindină imediat după ce a decolat de la aeroportul Malpensa din Milano.

Cursă de coşmar pentru un Boeing 777 după ce a fost lovit de o furtună cu grindină
Sursa foto: Facebook Vola Malpensa
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2021   •   07:45

Potrivit presei locale la scurt timp după decolare avionul Boeing 777 a fost prins într-o furtună de grindină care l-a deteriorat vizibil. Pilotul a fost nevoit să ceară permisiunea de aterizare de urgenţă pe aeroportul Malpensa din Milano.

Operațiunea a fost însă îngreunată din cauza vremii. După mai bine de 90 de minute, timp în care a avut o traiectorie haotică, aeronava a reuşit să ajungă în siguranță la sol după mai multe tentative eșuate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit dar pagubele materiale sunt însemnate, spun autorităţile.

[GAL layout="5"]

Un eveniment similar a avut loc în 2015 pe un aeroport din Denver, SUA.

Un avion de linie a fost obligat să facă o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Denver, după ce a fost prins într-o furtună cu grindină. Parbrizul navei a fost distrus şi pilotul a decis să aterizeze de urgenţă. 

„Eram speriat, chiar i-am dat şi mesaj soţiei mele. A fost înspăimântător. Nici nu mi-am dat seama exact ce riscăm până în momentul în care am aterizat şi am văzut exact ce s-a întâmplat cu avionul. Abia atunci mi-am dat seama că suntem norocoşi că suntem vii", a explicat pilotul presei locale.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close