Antena 3 CNN Actualitate Social Baba Vanga a făcut profeţii incredibile pentru 2018. Ce urmează să se întâmple anul viitor

Baba Vanga a făcut profeţii incredibile pentru 2018. Ce urmează să se întâmple anul viitor

Baba Vanga a făcut profeţii incredibile pentru 2018. Ce urmează să se întâmple anul viitor
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
25 Dec 2017   •   15:30

Potrivit Babei Vanga, anul viitor vor avea loc două evenimente importante. Clarvăzătoarea din Bulgaria a spus că în 2018, China va deveni următoarea "superputere" a lumii, în locul Statelor Unite, şi "o nouă formă de energie" va fi descoperită pe planeta Venus.

În legătură cu prima predicţie, jurnaliştii britanici spun că pare plauzibilă. Vă reamintim că în urmă cu doi ani, grupul de cercetare The Conference Board a estimat că până în 2018 contribuţia Chinei la PIB-ul global o va depăşi pe cea a Statelor Unite.

Şi chiar şi cea de-a doua profeţie anunţată pentru anul viitor are şanse să devină realitate. Asta pentru că în iulie 2018, Sonda Solară Parker va fi lansată şi va intra pe o orbită de 6,5 kilometri în jurul Soarelui, chiar în atmosfera acestuia, pentru a măsura activitatea suprafeţei exterioare a Soarelui. Deşi sonda nu va ajunge efectiv pe Venus, ea va folosi forţa gravitaţională a planetei ca să se mişte astfel încât să facă măsurătorile. Baba Vanga a susţinut că această misiune va duce la descoperirea unei noi forme de energie, informează cancan.ro.

De asemenea, Baba Vanga a făcut predicţii până în secolul 51, când a spus că lumea va pieri.

×
Subiecte în articol: baba vanga anul 2018
Parteneri
Românul Adrian Stoica a câştigat America's Got Talent
x close