Antena 3 CNN Actualitate Social Băiat de 14 ani din Codlea, obligat să se dezbrace și filmat în ipostaze umilitoare

Băiat de 14 ani din Codlea, obligat să se dezbrace și filmat în ipostaze umilitoare

Băiat de 14 ani din Codlea, obligat să se dezbrace și filmat în ipostaze umilitoare
19 Feb 2019   •   16:09

Caz șocant în România. Un băiat de 14 ani din Codlea, județul Brașov, a fost obligat să se dezbrace, după ce a fost dus într-o clădire dezafectată. Tânărul a fost filmat în ipostaze umilitoare. 

Cazul a fost prezentat pe o pagină de Facebook din oraș. „Se pare că în clădirea abandonată și în paragină a fostului restaurant Cetate Codlea s-a petrecut un act de bullying asupra unui copil din Dumbrăvița care a fost forțat de către câțiva tineri din Codlea să se dezbrace la pielea goală și a fost umilit să stea în poziția lui Isus Răstignit iar filmarea a fost pusă pe grupurile închise de pe o rețea de socializare, devenind virală în rândul tinerilor din Codlea”, se arată pe pagina de Facebook. 

Acest caz, al băieţelului abuzat, mai cu seamă, este deocamdată învăluit într-o discreţie inexplicabilă din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov şi, până ieri, şi din partea Poliţiei. 

„În urma vizionării imaginilor apărute în mediul online, Poliţia Municipiului Codlea s-a sesizat şi efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii evenimentului. Au fost identificaţi autorii faptei, cât şi persoana vătămată, aceştia fiind minori. Politiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violarea vieţii private instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţia legală la finalizarea verificărilor”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, potrivit Monitorul Expres. 

×
Subiecte în articol: caz socant
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close