Antena 3 CNN Actualitate Social Viorel Cataramă, spovedit de ÎPS Teodosie: L-am rugat să îmi fie duhovnic. Mulți români au fost arestați la domiciliu

Viorel Cataramă, spovedit de ÎPS Teodosie: L-am rugat să îmi fie duhovnic. Mulți români au fost arestați la domiciliu

Viorel Cataramă s-a întâlnit astăzicu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Acesta a motivat vizita ca fiind una bazată pe rugăciune și pe îndemnuri înțelepte și îndrumări. De asemenea, Cataramă s-ar fi și spovedit.

Viorel Cataramă, spovedit de ÎPS Teodosie: L-am rugat să îmi fie duhovnic. Mulți români au fost arestați la domiciliu
Sursa foto: Foto: Replica Online
20 Mai 2020   •   19:30

”Am venit să spun o rugăciune și să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujești, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile și să găsim toate soluțiile legale prin care preoții și credincioșii să poată sluji în biserică.

Cred că neacordarea acestei libertăți fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O țară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu constituția și legile României sunt menite să ofere cetățenilor. 

Mulți români au fost arestați la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înțelepte și îndrumări binecuvântate” a declarat Viorel Cataramă, potrivit replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama ÎPS Teodosie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close