Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Brașov. O tânără supraviețuiește în cort, la marginea pădurii. Poliția o ratează de câte ori o caută

Caz șocant în Brașov. O tânără supraviețuiește în cort, la marginea pădurii. Poliția o ratează de câte ori o caută

Caz uluitor în Brașov. O tânără de 30 de ani supraviețuiește de vreme îndelungată într-un cort, la marginea pădurii în Șcheii Brașovului. Oamenii din acest colț al cartierul Șchei au tot urmărit să vadă cine e noul lor vecin și au zărit o tânără, “cu un păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, căreia îi dau în jur de 30 de ani. Ea a rămas acolo, netulburată, la granița între pericolul din desiș și curiozitatea oamenilor. 

Caz șocant în Brașov. O tânără supraviețuiește în cort, la marginea pădurii. Poliția o ratează de câte ori o caută
09 Dec 2019   •   09:45

Caz uluitor în Brașov. O tânără de 30 de ani supraviețuiește de vreme îndelungată într-un cort, la marginea pădurii în Șcheii Brașovului.

Oamenii din acest colț al cartierul Șchei au tot urmărit să vadă cine e noul lor vecin și au zărit o tânără, “cu un păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, căreia îi dau în jur de 30 de ani. Ea a rămas acolo, netulburată, la granița între pericolul din desiș și curiozitatea oamenilor. 

Pe strada Curcanilor, în întuneric, fata din cort continuă să apară și să dispară, tăinuită. 

“Ne întrebăm ce-i cu ea. Cum poți să stai aici pe frigul ăsta? Au fost și -10, -12, -14 grade noaptea”, spune Mișu. “Eu am o curte mică, dar aș lăsa-o să își pună cortul în curte, poate o fi vreo iubitoare de natură. Dar să fii atât de iubitoare încât să stai și pe frig?”, intervine Anișoara.   Ba chiar ar primi-o la ei în casă, spune femeia, dacă ar fi o fată serioasă. “Ar fi ca și cum ar înlocui-o pe fiică-mea care e în București”.

Întreaga poveste, pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: Brașov padure fata cort
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close