Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în județul Arad! Adolescentă, înjunghiată în gât de către iubit

Caz șocant în județul Arad! Adolescentă, înjunghiată în gât de către iubit

Caz șocant în județul Arad! Adolescentă, înjunghiată în gât de către iubit
31 Mai 2018   •   14:44

Momente de panică și groază în orașul Sântana din județul Arad. O minoră de 17 ani a fost înjunghiată în gât. În acest moment echipajul medical efectuează manevre de resuscitare.

Incidentul s-a consumat joi, 31 mai, după ora 13:30, în orașul Sântana, cartierul Comlăuș. În acest moment echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță efectuează manevre de resuscitare. În sprijinul celor de ambulanță a fost trimis și echipajul SMURD. Se pare că tânăra a pierdut foarte mult sânge din cauza rănii de la gât cauzate de un cuțit. Potrivit informațiilor pe care le deținem, minora a fost înjunghiată în gât de către concubinul ei.

„După apelul la 112 a fost trimis un echipaj al ambulanței din substația Sântana. Echipajul medical a găsit o fată de 17 ani, cu o plagă înjunghiată în zona gâtului, cu hemoragie masivă. A pierdut o cantitate mare de sânge. În acest moment echipajul medical efectuează manevre de resuscitare. A fost trimis în spirjin și un echipaj cu medic SMURD. Din păcate șansele fetei sunt destul de mici”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

×
Subiecte în articol: caz socant
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close